2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Д-р Тодор Бургуджиев от „Уни Хоспитал“ бе удостоен със специална грамота

Д-р Тодор Бургуджиев от „Уни Хоспитал“ бе удостоен със специална грамота Д-р Тодор Бургуджиев от „Уни Хоспитал“ бе удостоен със специална грамота
Д-р Тодор Бургуджиев от „Уни Хоспитал“ бе удостоен със специална грамота

На специално организирано събитие в столицата присъстваха светилата в областта на трансплантологията

Д-р Тодор Бургуджиев, началник на отделението по анестезиология и интензивни грижи в МБАЛ „Уни Хоспитал“ бе удостоен с грамота с благодарност от Алианс на трансплантираните и оперираните АТО „Бъдеще за всички“ и пациентски организации „Заедно с теб“. Поводът бяха Европейската седмица на органното донорство и 30 години от първата сърдечна трансплантация в България, отбелязани тържествено на 24 октомври. Това е признание е за цялата болница, подчерта д-р Бургуджиев и сподели, че предстоят много предизвикателства пред „Уни Хоспитал“ като донорска база.

На специално организирано събитие в столицата присъстваха д-р Марияна Симеонова, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по трансплантация и светилата в областта на трансплантологията - проф. Людмил Бояджиев, проф. Никола Владов, проф. Генчо Начев, проф. Панчев, проф. Любомир Спасов, проф. Димитър Петков, проф. Царянски, д-р Чилингирова, трансплантирани пациенти и близки на донори.