2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

В МБАЛ „Уни Хоспитал“ се извършва елекро и радиочестотна хирургия

В МБАЛ „Уни Хоспитал“ се извършва елекро и радиочестотна хирургия В МБАЛ „Уни Хоспитал“ се извършва елекро и радиочестотна хирургия
В МБАЛ „Уни Хоспитал“ се извършва елекро и радиочестотна хирургия

Операционният блок в МБАЛ „Уни Хоспитал“ разполага с 6 високотехнологични зали, в които се извършва пълен обем от хирургични оперативни интервенции.

Екип от специалисти гинеколози извърши операция по безкръвен път с апаратура на принципа на плазмо кинезата. С това в МБАЛ „Уни Хоспитал“ бе сложено началото на модерната електро и радиочестотна хирургия. Лекарите споделиха, че високата ефективност и безопасност на електрохирургическия метод са гаранция за бързото възстановяване на пациентите. Благодарение на щадящия ефект на технологията на операцията, извършена по безкръвен път, възстановяването на пациентите се намалява значително. Вниманието към всеки пациент, висококвалифицираните грижи и възможността да помогнат на болните са в основата на работата на лекарите и професионалистите по здравни грижи в „Уни Хоспитал“.

Операционният блок в МБАЛ „Уни Хоспитал“ разполага с 6 високотехнологични зали, в които се извършва пълен обем от хирургични оперативни интервенции. Една от тях е хибридната операционна зала, в която могат да се правят едновременно операции на няколко органа от различни хирургични екипи. Хибридната операционна с роботизиран ангиограф е първата по рода си в България и Югоизточна Европа.