2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Безплатните прегледи на пациенти с метаболитен синдром, захарен диабет тип 2 и тип 1 продължават с още един месец

Безплатните прегледи на пациенти с метаболитен синдром, захарен диабет тип 2 и тип 1 продължават с още един месец Безплатните прегледи на пациенти с метаболитен синдром, захарен диабет тип 2 и тип 1 продължават с още един месец
Безплатните прегледи на пациенти с метаболитен синдром, захарен диабет тип 2 и тип 1 продължават с още един месец izsledvane micro_biologia

Големият интерес към безплатната кампания за пациенти с метаболитен синдром и захарен диабет тип 2 и тип 1 продължава с прегледи още един месец

Пациенти могат да се записват до края на ноември 2017 г. Този интерес е продиктуван от високия професионализъм, компетентност и човешко отношение на работещия медицински персонал в отделението по Ендокринология и болести на обмяната. Да Ви припомним:

Безплатните прегледи ще се извършват в приемния кабинет на отделението по ендокринология и болести на обмяната, който се намира на първия етаж на болницата всеки вторник, сряда и четвъртък от 11.00 часа до 13.00 часа, Те стартираха на 19 септември и ще приключат на 30 ноември 2017 г.

В прегледите могат да се включат и хора, които са имали висока кръвна захар през годините, но не са диагностицирани като диабетици и желаят да направят изследване и консултация с ендокринолог. Желателно е да се прегледат и хора с наднормено тегло, да се консултират със специалист, за да се прецени риска от развитие на усложнения от сърдечно – съдови,  ендокринни неврологични усложнения.

Уважаеми пациенти, в деня на прегледа е необходимо:

Да не сте закусвали;

Да не сте приемали лекарства (веднага след като ви бъде взета кръв, бихте могли да се върнете към обичайния им прием, както и да закусите).

Прегледите, ще продължат до ноември, ще включват изследване на кръвна глюкоза и консултация с ендокринолог, който ще осъществи прегледите на заплануваните пациенти, ще оцени гликемичния контрол, терапевтичната схема и ще даде препоръка за промяна. Ще се предлага на подходящите пациенти хоспитализация по клинични пътеки.

Отделението по ендокринология и болести на обмяната в "МБАЛ-Уни Хоспитал" е единственото специализирано отделение по ендокринология в област Пазарджик, с трето, най-високо ниво на компетентност. Болницата разполага с една от най-модерната и високотехнологична техника в страната и на Балканите, необходима за диагностициране и лечение на ендокринологични заболявания.

Предварително записване: на телефони - 0357 88 581, 0357 88 582