2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Делегация от беларуския град Жодино гостува в Панагюрище

Делегация от беларуския град Жодино гостува в Панагюрище Делегация от беларуския град Жодино гостува в Панагюрище
Делегация от беларуския град Жодино гостува в Панагюрище болница

Делегация от побратимения град Жодино, Република Беларус пристигна днес в Панагюрище и засвидетелства готовността за развитие на сътрудничеството в полза на жителите на Жодино и Панагюрище.

 

Заместник-председателят на Жодинския градски изпълнителен комитет Шило Александр Александрович, началникът на финансовия отдел в Жодинския градски изпълнителен комитет Кузина Ольга Дмитриевна и заместник генералния директор по информационните въпроси на „Белаз-Холдинг“ участваха в работна среща с ръководството на община Панагюрище.

Работната програма в първия ден от визитата включваше и посещение на МБАЛ „Уни Хоспитал“ и среща управителя на болницата доц. д-р Силви Кирилов д.м..

Официалната делегация от беларуския град Жодино посети Исторически музей-Панагюрище и се запозна с културно-историческото наследство на Панагюрище.

Работната програма ще продължи с посещения и работни срещи с мениджърите на „Асарел-Медет“ АД, „Оптикс“ АД и „Яна“ АД, разглеждане на Многофункционална спортна зала „Арена Асарел“, посещение и дегустация във Винарска изба „Румелия“, работни срещи с директорите на училища и детски градини.