2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Денят на родилната помощ бе отпразнуван в „Уни Хоспитал”

Денят на родилната помощ бе отпразнуван в „Уни Хоспитал” Денят на родилната помощ бе отпразнуван в „Уни Хоспитал”
Денят на родилната помощ бе отпразнуван в „Уни Хоспитал”

Честит празник на всички акушери и гинеколози!

Денят на родилната помощ бе отпразнуван тържествено в МБАЛ „Уни Хоспитал“ на 21 януари. По случай празника зам.-кметът на Община Панагюрище г-жа Галина Матанова сподели: „Вярвам, че Акушеро-гинекологичното отделение на Многопрофилна болница за активно лечение „Уни Хоспитал“ се стреми да наложи високи професионални стандарти и да се утвърди като разпознаваемо и предпочитано от пациентите в региона и страната.“

Празничен водосвет отслужиха Архиерейският наместник на Панагюрска духовна околия Негово Високоблагоговейнство иконом Атанас Манолов, отец Ангел Разградлиев и отец Стоян Стоянов.
За чудото от посрещането на новия живот говори началникът на Отделението по акушерство и гинекология д-р Владимир Ненов, който поздрави сърдечно колегите си. Една от най-младите майки, родили своята рожба в „Уни Хоспитал”, изми както подобава ритуалът за Бабинден, ръцете на лекари, акушерки, медицински сестри. Музикален поздрав към всички отправиха децата от фолклорен танцов състав „Тангра“ с ръководител и хореограф Мария Терзийска.

 

Честит празник на всички акушери и гинеколози!