2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Медицинският център в „МБАЛ-Уни Хоспитал“ отвори врати през месец юли, тази година

Медицинският център в „МБАЛ-Уни Хоспитал“ отвори врати през месец юли, тази година Медицинският център в „МБАЛ-Уни Хоспитал“ отвори врати през месец юли, тази година
Медицинският център в „МБАЛ-Уни Хоспитал“ отвори врати през месец юли, тази година медицински център

След подписване на договора със Здравната каса той приема пациенти, според графика на лекарите специалисти.

Разширява дейността на прегледите, които са с направление 3, 3а, 4 и 8а. Пациентите се преглеждат като заплащат съответната потребителска такса.
В началото идват само 24 пациенти да ползват услугите му. Към днешна дата пациентите вече са 125 души. Или това е близо 65% увеличение на брой преминали пациенти, от юли, досега.
„В Медицинския център на лечебното заведение работят 25 лекари, отбеляза управителят д-р Николай Радулов. Отделението по Ортопедия и травматология имат почти двойно посещение, откакто открихме центъра. Ръст на посещаемост има и при съдовите хирурзи, висока ефективност се забелязва при образната диагностика - рентген, скенер, ядрено-магнитен резонанс, клинична, микробиологична, вирусологична и хистологична лаборатории. В скоро време в центъра ще има и апарат за измерване на костната плътност. Залагаме на профилактиката на млечната жлеза, трябва да убедим пациентите, че този процес е най-важния за ранната диагностика на тежки заболявания“ - убеден е д-р Радулов. „Професионализмът е нашето верую, за да вървим напред и да помагаме на хората“, допълни управителят на Медицинския център.