2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Гореща благодарност към лекарите и целия персонал в отделението по ендокринология на „Уни Хоспитал“

Гореща благодарност към лекарите и целия персонал в отделението по ендокринология на „Уни Хоспитал“ Гореща благодарност към лекарите и целия персонал в отделението по ендокринология на „Уни Хоспитал“
Гореща благодарност към лекарите и целия персонал в отделението по ендокринология на „Уни Хоспитал“

Бъдете все така съвестно отдадени на своите пациенти и нека силите, съпричастността, търпението и любовта към хората никога не ви напускат, пожелаха три признателни пациентки

Божана Манчорова, Фидана Христова и Мария Генова, пациентки на отделението по ендокринология на „Уни Хоспитал“, изразиха своята огромна благодарност, признателност и любов към лекарите и целия персонал на отделението.

Ето какво споделиха:

„Горещи благодарности за положените топли грижи, мило отношение и съпричастност към болката ни по време на престоя ни в отделението по ендокринология на „Уни Хоспитал“ в град Панагюрище. Поклон и благодарност за грижите на целия екип – лекари, медицински сестри и санитари и най-вече на д-р Кожухарова, д-р Михайлов и д-р Ранчева.

Всички вие сте пример за безкористно внимание и човешка подкрепа. Думите ни не стигат да изразим преклонението си пред професионализма и хуманното отношение на всички, работещи в болницата. Прекланяме се пред труда на тези хора!

Бъдете все така съвестно отдадени на своите пациенти и нека силите, съпричастността, търпението и любовта към хората никога не ви напускат!"