2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Немският ангиолог д-р Ралф Лангхоф извърши няколко ендоваскуларни процедури на пациенти в „Уни Хоспитал”

Немският ангиолог д-р Ралф Лангхоф извърши няколко ендоваскуларни процедури на пациенти в „Уни Хоспитал” Немският ангиолог д-р Ралф Лангхоф извърши няколко ендоваскуларни процедури на пациенти в „Уни Хоспитал”
Немският ангиолог д-р Ралф Лангхоф извърши няколко ендоваскуларни процедури на пациенти в „Уни Хоспитал” д-р Ландхоф Операция

За първи път в клиниката по Съдова хирургия беше направена локална фибринолиза

На 21 март един от най-големите специалисти  на световно ниво в ендоваскуларната медицина - д-р Ралф Лангхоф - посети „Уни Хоспитал“ по покана на клиниката по Съдова хирургия с началник клиника доц. д-р Андриан Тонев, д.м. Поводът за визитата му бе провеждане на уъркшоп с екипа от лекари специалисти от Съдова хирургия, по време на който бяха извършени четири сложни ендоваскуларни („безкръвни“) процедури на пациенти от болницата.

Специалистите от „Уни Хоспитал“ имат опит и извършват такива манипулации, а в сътрудничество с д-р Лангхоф разшириха похватите си с някои специфични техники и тенденции.

За първи път в клиниката по Съдова хирургия беше извършена и локална фибринолиза при остро запушване на поставен в миналото стент.

И четирите процедури преминаха при голям успех.

Немският специалист остана приятно изненадан от добрата организация и техническата обезпеченост на „Уни Хоспитал“, като изяви желание за продължаване на съвместните практики и в бъдеще.