2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Потомък на Тодор Каблешков с гореща благодарност към Клиниката по кардиология на „Уни Хоспитал“

Потомък на Тодор Каблешков с гореща благодарност към Клиниката по кардиология на „Уни Хоспитал“ Потомък на Тодор Каблешков с гореща благодарност към Клиниката по кардиология на „Уни Хоспитал“
Потомък на Тодор Каблешков с гореща благодарност към Клиниката по кардиология на „Уни Хоспитал“

Поклон пред професионализма, отзивчивостта и човешкото отношение, които тези хора носят в душите си, изпълнявайки Хипократовата клетва, която са дали пред себе си и пред обществото!

„Малко са думите, с които мога да опиша своята признателност за професионалната помощ, която ми беше оказана в Клиниката по кардиология“, категоричен беше 62-годишният Стоян от Копривщица, който е потомък на видния български революционер, участник в Априлското въстание, Тодор Каблешков.

Ето какво сподели той:

 „Имах нужда от незабавна лекарска помощ и я получих. Медицинските специалисти от Клиниката по кардиология реагираха светкавично, а всеотдайността и грижите, които полагаха за мен и останалите пациенти бяха безгранични. През целия ми живот съм имал възможността да общувам с много хора, но за първи път ми се случва да видя толкова сплотен екип, който да служи за пример.

Поклон пред професионализма, отзивчивостта и човешкото отношение, които тези хора носят в душите си, изпълнявайки Хипократовата клетва, която са дали пред себе си и пред обществото!“