2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

„Уни Хоспитал“ предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи на щитовидната жлеза

„Уни Хоспитал“ предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи на щитовидната жлеза „Уни Хоспитал“ предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи на щитовидната жлеза
„Уни Хоспитал“ предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи на щитовидната жлеза

С компетентно мнение в консултациите ще се включи и психологът Тоня Филипова, тъй като причините за заболяванията на щитовидната жлеза са различни, но като водеща най-често се споменава стресът

От 1 до 15 август МБАЛ „Уни Хоспитал“ в град Панагюрище предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи и ехография на щитовидна жлеза. Те ще се извършват от 13:00 до 16:00 часа от доц. д-р Румен Филипов, хирург с богат опит в тази област. С компетентно мнение в консултациите ще се включи и психологът Тоня Филипова, тъй като причините за заболяванията на щитовидната жлеза са различни, но като водеща най-често се споменава стресът, причинен от съвременния живот.

 Функцията на житовидната жлеза е да произвежда хормони, чрез които се регулират метаболизмът, нервната система, растежът и развитието. Ето защо доброто й здравословно състояние е от изключително значение за правилното функциониране на организма ни.

 Безплатните прегледи ще се извършват само след предварително записан час на тел.: 0357 88 581 или на регистратурата на „Уни Хоспитал“.