2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

„Уни Хоспитал“ стана арена на детски фантазии и приключения

„Уни Хоспитал“ стана арена на детски фантазии и приключения „Уни Хоспитал“ стана арена на детски фантазии и приключения
„Уни Хоспитал“ стана арена на детски фантазии и приключения

Весел клоун, музика на живо, подаръци и вкусна торта зарадваха малките пациентi

По повод  най-светлия, най-чистия и най-нежния празник – Деня на детето „МБАЛ Уни Хоспитал“ организира богата празнична програма, която преливаше от цвят, веселие и слънчево настроение.

Празникът започна в Отделението по педиатрия, където малките пациенти подариха на своите лекуващи лекари плакат с пожелания и благодарности, който бяха изработили сами. След като се почерпиха с вкусна торта, специално от ръководството на „Асарел Медет“, всички се събраха пред главния вход на болницата.

Децата от oтделението, както и гости, дошли специално за тържеството по случай Деня на детето, бяха зарадвани с кратък концерт. Музикален поздрав към малките пациенти поднесоха Глория Щрангова, Лора Куруджиева и Димитър Крачунов, възпитаници на Стоил Атанасов от Музикалната школа към читалището. 1uni

В ролята на водещ се изяви директорът на библиотека „Стоян Дринов“ Стефан Рапонджиев, а художничката Пепа Машева се превъплъти във веселия клоун Пепита, който забавляваше малчуганите със забавни игри и рисунки по лицата.

1unii

След посрещнатия с много аплодисменти едночасов концерт, децата,които лежат в болницата, получиха подаръци от фирма „Тоана“, с управител Любка Пъкова.

„Уни Хоспитал“ спази обещанието си за слънчев, весел и много забавен детски празник.

 uni1

 11