2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Нови специалисти заработиха в Медицински център-Панагюрище

Нови специалисти заработиха в Медицински център-Панагюрище Нови специалисти заработиха в Медицински център-Панагюрище
Нови специалисти заработиха в Медицински център-Панагюрище

Специалностите, по които работят лекарите са кардиология, инфекциозни болести, вътрешни болести, нервни болести, гастроентерология

Откликвайки на нуждата на панагюрската общественост, Медицинския център към „Уни Хоспитал“ отвори нови кабинети. Така общият брой на специалистите достигна 30 души, съобщи неговият управител д-р Красимир Кулински, уточнявайки че се обсъжда организирането на транспорт от центъра на Панагюрище до болницата.

8 са новите лекари заработили от броени седмици в приемните кабинети на Медицински център-Панагюрище. Специалностите, по които работят лекарите специалисти са кардиология, инфекциозни болести, вътрешни болести, нервни болести, гастроентерология. В кабинета по кардиология се извършват и високоспециализирани дейности като ехокардиография, холтермониториране, сърдечно съдов тест с натоварване (велоергометрия).

В Медицинския център всеки работен ден заседава и обща лекарска консултативна комисия (ОЛКК). Това е важно за пациентитe, обясни д-р Кулински, допълвайки че такаим  се спестяват време и усилия при издаването на експертиза за работоспособността.

За повече информация: 0357/88 535 и  0357/88 581