2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Първо състезание по майсторско шофиране в Онкологичен център „Уни Хоспитал”

Първо състезание по майсторско шофиране в Онкологичен център „Уни Хоспитал” Първо състезание по майсторско шофиране в Онкологичен център „Уни Хоспитал”
Първо състезание по майсторско шофиране в Онкологичен център „Уни Хоспитал”

Надпреварата ще се проведе в МБАЛ „Уни Хоспитал” на 6 октомври 2019 г. от 10.00 часа.

Започва записването за Първото състезание по майсторско шофиране в Онкологичен център „Уни Хоспитал”. Надпреварата ще се проведе в МБАЛ „Уни Хоспитал” на 6 октомври 2019 г. от 10.00 часа. Всички желаещи да се включат в състезанието могат да се запишат на телефон 0357-88-505.

Състезанието е част от стратегическата инициатива „Победители”, която е насочена към пациентите на „Уни Хоспитал“, техните близки и цялата общественост. Целта ѝ е да се припомни, че правилната диагностика и доброто лечение, които Онкологичен център „Уни Хоспитал“ предлага, могат да превърнат пациентите в победители, без да променят драстично стила и качеството на живота си, разказа началникът на Центъра д-р Росица Кръстева. В името на гарантирането на високо качество на живот, инициираме това състезание, което е отворено за участие както за пациенти, така и за техните близки и лекари, уточни още д-р Кръстева.

Състезанието се организира съвместно от Онкологичен център „Уни Хоспитал”, Еуратек Ауто-Шкода и Командерия „Княз Борис Първи” на Ордена на Рицарите Тамплиери на Йерусалим в България. „Надявам се повече хора да станат част от нашата инициатива, за да можем заедно да докажем, че нашите пациенти са истински победители, както в лечението си, така и в живота!“ акцентира д-р Кръстева.

Медийни партньори на  Първото състезание по майсторско шофиране в „Победители“ са Прес-авто Клуб България, списание Езда, 100% Ауто Мото ТВ, ТВ предаване Скорост, вестник Марица.

Празничният ден ще приключи с церемония за награждаване.