2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Д-р Юрий Стоянов от „Уни Хоспитал“ ще консултира пациенти в Пазарджик

Д-р Юрий Стоянов от „Уни Хоспитал“  ще консултира пациенти в Пазарджик Д-р Юрий Стоянов от „Уни Хоспитал“  ще консултира пациенти в Пазарджик
Д-р Юрий Стоянов от „Уни Хоспитал“  ще консултира пациенти в Пазарджик

Новооткритият приемен кабинет се намира на ул. „Трапезица“ №7, ет.2 – „Бялата къща“.

Д-р Юрий Стоянов, специалист по хирургия и гръдна хирургия от МБАЛ „Уни Хоспитал“ ще консултира пациенти на 26 август (сряда) от 09:30 до 12:00 часа в Пазарджик. Новооткритият приемен кабинет се намира на ул. „Трапезица“ №7, ет.2 – „Бялата къща“.

Телефон за записване на час: 0357/88 581

Прегледите ще могат да бъдат извършвани и с медицинско направление за специалист по НЗОК. Консултациите ще включват всички заболявания, които ангажират гръдната стена и органите в гръдния кош - бял дроб, хранопровод, пространството между тях; ехография на млечна жлеза.

Д-р Юрий Стоянов има близо 30-годишен опит като лекар специалист. Началник е на отделението по гръдна хирургия в „Уни Хоспитал“ от откриването на лечебното заведение. Преди този период е работил като началник на отделение по белодробна хирургия във ВМА София. Д-р Стоянов има завършени курсове по основи на лапароскопската хирургия, дуктални подходи за оценка и третиране на жени със секрет от млечната жлеза, образна диагностика, бронхология. Д-р Стоянов е член на Асоциацията по сърдечно-съдова и гръдна хирургия и Дружеството по гръдна хирургия.