2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Лекари от МБАЛ „Уни Хоспитал“ са част от Лигата „Лекарите, на които вярваме“

Лекари от МБАЛ „Уни Хоспитал“ са част от Лигата „Лекарите, на които вярваме“ Лекари от МБАЛ „Уни Хоспитал“ са част от Лигата „Лекарите, на които вярваме“
Лекари от МБАЛ „Уни Хоспитал“ са част от Лигата „Лекарите, на които вярваме“

Целта на алманаха, събрал на едно място 600 от най-добрите специалисти в страната, е да се оцени по достойнство всеотдайността и труда им в условията на световна пандемия от COVID-19.

Четирима лекари от МБАЛ „Уни Хоспитал“ са част от Лигата „Лекарите, на които вярваме“ на „24 часа“. Номинациите са за лекари, посочени от техни пациенти като добри професионалисти и хора. Целта на алманаха, събрал на едно място 600 от най-добрите специалисти в страната, е да се оцени по достойнство всеотдайността и труда им в условията на световна пандемия от COVID-19.

Националното признание е за д-р Румяна Вълкова – началник на Спешно отделение и управител на МЦ-Панагюрище, доц. д-р Андриан Тонев – началник на клиниката по съдова хирургия и Операционен блок, д-р Николай Николов – началник на отделението по хирургия и д-р Васил Станчев – началник на отделението по нуклеарна медицина.

Тази година, наред с отличаването на „Лекарите, на които вярваме“, алманахът е посветен на коронавируса и дава задълбочена информация за влиянието му в различните системи на човешкото тяло, отговаря на важните въпроси за бъдещата ваксина, дава най-пълният и дълбок тест за медицинските аспекти на новата болест по разбираем за пациента и читателя начин.