2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Медици от „Уни Хоспитал“ получиха почетния знак на болницата

Медици от „Уни Хоспитал“ получиха почетния знак на болницата Медици от „Уни Хоспитал“ получиха почетния знак на болницата
Медици от „Уни Хоспитал“ получиха почетния знак на болницата covid-19

Почетния знак на „Уни Хоспитал“ се връчва за висок професионализъм и постижения на служителите на лечебното заведение и личности, допринесли по безспорен начин за развитието на болницата

Управителят на МБАЛ „Уни Хоспитал“ д-р Красимира Чачова-Ранчева връчи почетни знаци и благодарствени адреси на медици от лечебното заведение.

Лекарите – д-р Емилия Бадаланова, д-р Николай Дойчинов, д-р Славка Кацарова и ст. м.с. Соня Аргирова получиха признанието за усилията в борбата им с COVID-19.

Почетния знак на „Уни Хоспитал“ се връчва за висок професионализъм и постижения на служителите на лечебното заведение и личности, допринесли по безспорен начин за развитието на болницата.

В лечебното заведение се прилагат стриктно протоколите по превенция и контрол на инфекциите, които отговарят на най-високите стандарти за безопасност и противоепидемичен контрол и за предотвратяване на разпространението на коронавирусната инфекция.