2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Предстои „Тя е красива“

Предстои „Тя е красива“ Предстои „Тя е красива“
Предстои „Тя е красива“

Всички желаещи да се включат в мероприятието могат да се запишат на телефон 0357/88 505

Събитието „Тя е красива“ в подкрепа на жени, диагностицирани с онкологично заболяване, ще се състои на 26 януари (неделя) от 10.00 часа в Онкологичния център на МБАЛ „Уни Хоспитал“. Проявата цели да покаже, че въпреки предизвикателствата на диагнозата и лечението, прилагането на правилния медицински и психологически подход към нуждите на пациентите им позволява не само да водят нормален начин на живот, но и да бъдат най-доброто си Аз.

Това събитие е част от стратегическата инициатива „Победителите”, подчерта създателят ѝ  д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичен център „Уни Хоспитал“, и е насочена както към пациентите, така и към техните близки и цялата общественост. Искаме да припомним, че правилната диагностика и доброто лечение могат да превърнат пациентите в победители, без да променят драстично стила и качеството им на живот. Постигаме това чрез високо ниво на професионализъм и отдаване на оптимална психосоциална подкрепа във всеки един момент от лечението, акцентира д-р Кръстева.

Предвиден е неформален разговор-дискусия с водещи специалисти – д-р Кръстева, д-р Захари Захариев - лъчетерапевт, пластичните хирурзи – д-р Регина Хатър и д-р Първан Войнов, и клиничният психолог Димитър Кръстев. Коафьори и гримьори ще дават съвети и ще направят грим и прическа на желаещите. За финал на „Тя е красива“ ще има модно дефиле на всички участници.

Организацията е дело на Онкологичен център „Уни Хоспитал”, Командерия „Княз Борис Първи” на Ордена на Рицарите Тамплиери на Йерусалим в България, фондация „Една от осем“, Arlet Stars, Coco.

Всички желаещи да се включат в мероприятието могат да се запишат на телефон 0357/88 505.