2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Д-р Росица Кръстева: Персонализираният подход при терапията на злокачествените заболявания вече е факт

Д-р Росица Кръстева: Персонализираният подход при терапията на злокачествените заболявания вече е факт Д-р Росица Кръстева: Персонализираният подход при терапията на злокачествените заболявания вече е факт
Д-р Росица Кръстева: Персонализираният подход при терапията на злокачествените заболявания вече е факт

Излезе новият брой на сп. “Medical News:Новости”

Излезе новият брой на сп. “Medical News:Новости”, посветен на новостите в онкологията и хематологията през последната година. В този брой на Medical News представя статии за съвременни терапии в сферата на медицинската онкология и хематологията.

Д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичен център „Уни Хоспитал“, Панагюрище и редактор на списанието споделя в обръщението си с читателите: „Съвременното разбиране за рака и огромните постижения в областта на генетиката, биологията и онкологията доведоха до резултатното приложение на редица от тези открития в практиката, което допринесе изключително много за преодоляването на немислими доскоро бариери в борбата срещу рака и успешното му лечение. Персонализираният подход при терапията на злокачествените заболявания вече е факт от рутинната практика в страната ни“.