2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Д-р Росица Кръстева с интервю за "Най-добрите лекари" за Дарик радио

Д-р Росица Кръстева с интервю за "Най-добрите лекари" за Дарик радио Д-р Росица Кръстева с интервю за "Най-добрите лекари" за Дарик радио
Д-р Росица Кръстева с интервю за "Най-добрите лекари" за Дарик радио

Д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център в "Уни Хоспитал", в "Най-добрите лекари" с Димитър Панев на Дарик радио, в навечерието на Възкресение Христово

Изминалата година ни показа, че нещата ще влязат в нормалното си русло, че всяко противоестествено нещо рано или късно умира и че като социални същества на тази планета не може насилствено да бъдем ограничавани, сподели пред Дарик радио д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център в МБАЛ "Уни Хоспитал".
Длъжници сме на хората с хронични заболявания, защото страхът и ужасът, нагнетени в целия свят, ще доведат до много последици в следващите години. Хроничните заболявания пострадаха, защото се обръщаше внимание само на едно заболяване и една година по-късно виждаме, че ранната диагностика на раковите заболявания се забави, са част от акцентите в интервюто с водещия онколог.
Ако мога да си послужа с една известна мъдрост, злото не може да бъде изкоренено, но то може да бъде ограничено с всекидневните добри неща, които правим. Бог е любов, а любовта съгражда и променя света. Трябва да сме благодарни за нещата, които имаме, да вярваме, да сме смирени, целеустремени и да се обичаме. А ако искаме да променим нещо, трябва да погледнем към себе си и да правим това, което зависи от нас, по най-добрия начин, без да пречим на другите, подчерта още д-р Кръстева.
Повече може да чуете в звуковия файл:
https://darikradio.bg/media/334/-~1060.mp3