2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Днес, 29 ноември, бяха връчени сертификати „Лекарите, на които вярваме“

Днес, 29 ноември, бяха връчени сертификати „Лекарите, на които вярваме“ Днес, 29 ноември, бяха връчени сертификати „Лекарите, на които вярваме“
Днес, 29 ноември, бяха връчени сертификати „Лекарите, на които вярваме“

Акцентът тази година е „Постковид синдром“, определян като едно от най-големите изпитания на здравните системи.

Днес лекари от МБАЛ „Уни Хоспитал“, които са част от Лигата „Лекарите, на които вярваме“ на „24 часа“, получиха официално сертификатите си.

Д-р Росица Кръстева – началник на Онкологичниян център и Отделението по медицинска онкология, д-р Маргарита Бикова – лекар в Отделението по образна диагностика, д-р Славка Кацарова – лекар в Отделението по вътрешни болести и д-р Светослав Йовчев – лекар в Отделението по кардиология получиха грамотите си от управителя на лечебното заведение д-р Красимира Чачова-Ранчева. Със Сертификат през 2021 година бяха удостоени и д-р Ангел Проданов, прокурист и зам.-управител по лечебната дейност и доц. д-р Ирена Велчева – началник на Клиниката по нервни болести.

Номинациите в Лигата са за лекари, посочени от техни пациенти като добри професионалисти и хора, оценени по достойнство за всеотдайността и труда им.  Акцентът тази година е „Постковид синдром“, определян като едно от най-големите изпитания на здравните системи.