2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Днес Онкологичният център в „Уни Хоспитал“ отпразнува 5 години от създаването си

Днес Онкологичният център в „Уни Хоспитал“ отпразнува  5 години от създаването си Днес Онкологичният център в „Уни Хоспитал“ отпразнува  5 години от създаването си
Днес Онкологичният център в „Уни Хоспитал“ отпразнува  5 години от създаването си 1 2

Празничното настроение с класически и модерни изпълнения създадоха професионални музиканти и любители

„Пожелавам на всички от Онкологичния център мъдростта да бъде Ваш съветник, приятелите да бъдат спокойствието Ви и радостта да не напуска душата“, сподели днес д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център и Отделението по медицинска онкология в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Днес бяха отбелязани пет години от приемането на първия пациент на отделението по Медицинска онкология на 8 август 2016 година. Празничното настроение с класически и модерни изпълнения създадоха професионални музиканти и любители, които впечатлиха с музиката си, предизвиквайки заслужени аплодисменти. Специален поздрав към целия екип на Онкологичния център, който се състои от отделенията по медицинска онкология, лъчелечение и нуклеарна медицина, отправи д-р Красимира Чачова-Ранчева, управител на „Уни Хоспитал“.

Тържествено и символично бе разрязана празничната торта – заедно го направиха д-р Кръстева, д-р Захари Захариев, началник на отделението по Лъчелечение и д-р Васил Станчев, началник на отделението по Нуклеарна Медицина.