2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

В „Уни Хоспитал“ се организират прегледи при акушер-гинеколога д-р Георги Николов

В „Уни Хоспитал“ се организират прегледи при акушер-гинеколога д-р Георги Николов В „Уни Хоспитал“ се организират прегледи при акушер-гинеколога д-р Георги Николов
В „Уни Хоспитал“ се организират прегледи при акушер-гинеколога д-р Георги Николов

Професионалните интереси на д-р Николов са в областта на ендоскопската гинекологична хирургия, човешката репродукция, вкл. репродуктивна биология и клинична ембриология (ин витро оплождане), репродуктивната ендокринология

Д-р Георги Николов, акушер-гинеколог и специалист по репродуктивна медицина, ще преглежда на 14 април (сряда) от 13:00 до 15:00 часа в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите ще се извършват след предварително записване на час и при спазване на противоепидемичните мерки.

Консултациите при д-р Николов включват профилактика, диагностика и лечение на болестите на репродуктивната система, както и лечение на безплодието в семейството, включващо всички известни до момента репродуктивни технологии.

Професионалните интереси на д-р Николов са в областта на ендоскопската гинекологична хирургия, човешката репродукция, вкл. репродуктивна биология и клинична ембриология (ин витро оплождане), репродуктивната ендокринология.

За повече информация и записване: тел. 0357/88 581

Прегледите ще могат да бъдат заплащани на Регистратурата на лечебното заведение.