2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Лекари от "Уни Хоспитал" станаха част от "Спасените" с Кристина Газиева

Лекари от "Уни Хоспитал" станаха част от "Спасените" с Кристина Газиева Лекари от "Уни Хоспитал" станаха част от "Спасените" с Кристина Газиева
Лекари от "Уни Хоспитал" станаха част от "Спасените" с Кристина Газиева

Само животът е на всяка цена.

"Боже, научи ни да броим мъдро дните си. Защото нищо не е на всяка цена. Само животът е на всяка цена." На това ни учи тя - учителят победител Venelina Nikolova. Това беше най-щастливият ѝ 15-и септември, защото се върна в любимото училище след 9-месечна битка с рака.

Оздравяла г-жа Николова се радва и е щастлива с близките си, учениците и колегите си. Трима водещи лекари специалисти от МБАЛ „Уни Хоспитал“ помагат, за да преодолее болестта – д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център и Отделението по медицинска онкология, д-р Регина Хатър, началник на Отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия и д-р Захари Захариев, началник на Отделението по лъчелечението в МБАЛ „Уни Хоспитал“.

„Успехите в лечението на злокачествените заболявания през последните година са факт“, споделя д-р Кръстева пред Кристина Газиева в „Спасените“, част от предаването „120 минути“ с водещ Светослав Иванов по bTV. Още може да видите тук:

https://bit.ly/3QOStRX