2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Невролог консултира пациенти в МЦ „Панагюрище“

Невролог консултира пациенти в МЦ „Панагюрище“ Невролог консултира пациенти в МЦ „Панагюрище“
Невролог консултира пациенти в МЦ „Панагюрище“

Д-р Олена Калмус извършва високоспециализираното изследване ЕЕГ (електроенцефалограма), както и диагностика и лечение на заболявания на централната и периферната нервна система.

Д-р Олена Калмус, невролог и лекар в Клиниката по нервни болести на МБАЛ „Уни Хоспитал“, консултира пациенти в МЦ „Панагюрище“, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“.  Прегледите се организират при спазване на всички противоепидемични мерки и след предварително записан час.

Д-р Калмус е част от екипа на „Уни Хоспитал“ над 3 години, специализирала е неврология в УМБАЛ „Св. Георги“ Пловдив, член е на БЛС и Българското дружество по неврология. Извършва високоспециализираното изследване ЕЕГ (електроенцефалограма), както и диагностика и лечение на заболявания на централната и периферната нервна система. Прегледите при д-р Калмус могат да бъдат извършени с медицинско направление (Талон №3) за консултация по НЗОК, както и да бъдат заплащани на Регистратурата на лечебното заведение.

МЦ „Панагюрище“ има сключени договори с почти всички застрахователни компании в страната, по които включително се извършват и консултации със специалистите от Центъра.

Телефон за предварително записване на час: 0357/88 581