2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Предстои „Училище за родители“ в Отделението по акушерство и гинекология

Предстои „Училище за родители“ в  Отделението по акушерство и гинекология Предстои „Училище за родители“ в  Отделението по акушерство и гинекология
Предстои „Училище за родители“ в  Отделението по акушерство и гинекология

През месец май темата на „Училище за родители“ ще е „Предродилна подготовка“.

Отделението по акушерство и гинекология на МБАЛ „Уни Хоспитал“ организира на 19 април (вторник) от 13:00 часа „Училище за родители“. Д-р Мерал Ефендиева, началник на отделението обясни, че екипът ѝ от лекари и акушерки ще отговаря на въпросите на бъдещите майки и бащи. Те ще получат полезни съвети за кърменето и първите грижи, от които ще се нуждаят техните рожби. По време на инициативата ще бъдат показани условията в предродилната и родилната зала, акушерската операционна зала, стаите и неонатологичния сектор, в който специалистите на отделението се грижат за новородените.  

В Отделението по акушерство и гинекология на лечебното заведение се извършват подготовка за осъществяване на нормални и оперативни раждания, както и непосредствено наблюдение след тях; интензивно наблюдение на бременност с повишен риск; наблюдение на бременни с различни усложнения на бременността; грижа за новородените.

През месец май темата на „Училище за родители“ ще е „Предродилна подготовка“.