2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

В „Уни Хоспитал“ успешно бе оперирана 7-килограмова миома

В „Уни Хоспитал“ успешно бе оперирана 7-килограмова миома В „Уни Хоспитал“ успешно бе оперирана 7-килограмова миома
В „Уни Хоспитал“ успешно бе оперирана 7-килограмова миома

Екипът от специалисти в Отделението по акушерство и гинекология на „Уни Хоспитал“ извършва успешно профилактика, диагностика и амбулаторно лечение на гинекологичните заболявания.

Екипът на д-р Мерал Ефендиева, началник на Отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ „Уни Хоспитал“, оперира и отстрани 7-килограмова миома на матката. Това е поредният случай на жена, успешно оперирана с голямо по размер образувание. След извършената операция пациентката се е върнала към нормалния си начин на живот, а миомата се е оказала доброкачествена, споделиха от отделението.

„Този случай е поредният на жена със заболяване, което ако е било открито навреме, нямаше да се стигне до такива крайности. Пациентката е на 52 години и е търсила лекарска помощ, но до постъпването си в „Уни Хоспитал“ проблемът ѝ не е бил разрешен“, сподели д-р Ефендиева. Началникът на Отделението по акушерство и гинекология бе категорична, че всяка жена трябва веднъж годишно да ходи на профилактичен гинекологичен преглед, който да включва цитонамазка и ултразвук на малък таз.

Екипът от специалисти в Отделението по акушерство и гинекология на „Уни Хоспитал“ извършва успешно профилактика, диагностика и амбулаторно лечение на гинекологичните заболявания при жени от всички възрасти, които са потърсили тяхната помощ.