2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Дневният стационар в Онкологичния център „Уни Хоспитал“ е обновен

Дневният стационар в  Онкологичния център „Уни Хоспитал“ е обновен Дневният стационар в  Онкологичния център „Уни Хоспитал“ е обновен
Дневният стационар в  Онкологичния център „Уни Хоспитал“ е обновен

Нови столове за пациентите, които провеждат химиотерапия

16 нови ергономични пациентски стола, са осигурени за Дневния стационар в Онкологичния център „Уни Хоспитал“. Основната цел на обновяването е осигуряване на комфорт и удобства както за пациентите, така и за медицинските специалисти, които се грижат за тях, сподели д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център и Отделението по медицинска онкология.

Столовете осигуряват лесно позициониране във вертикално и хоризонтално положение, имат подвижни лакътници за вливания, с възможност за регулиране ъгъла на въртене, допълнителна поставка за краката, която спомага за по-лесното ставане и сядане, възможност за едновременно задвижване на гръбната опора и опората под краката на пациента.

Д-р Кръстева акцентира, че заедно с екипа си в Онкологичен център „Уни Хоспитал“ предлага най-модерното лечение във всяко едно отношение, което не се различава от лечението, което получават пациентите в развитите европейски страни.

Един от столовете е подарък от пациент, в знак на признателност за положените грижи.