2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

ОЧЕН ЛЕКАР ОТ УМБАЛ „ АЛЕКСАНДРОВСКА“ще консултира пациенти в „УНИ ХОСПИТАЛ“ през март

ОЧЕН ЛЕКАР ОТ УМБАЛ „ АЛЕКСАНДРОВСКА“ще консултира пациенти в „УНИ ХОСПИТАЛ“ през март ОЧЕН ЛЕКАР ОТ УМБАЛ „ АЛЕКСАНДРОВСКА“ще консултира пациенти в „УНИ ХОСПИТАЛ“ през март
ОЧЕН ЛЕКАР ОТ УМБАЛ „ АЛЕКСАНДРОВСКА“ще консултира пациенти в „УНИ ХОСПИТАЛ“ през март

МЦ „Панагюрище“ има сключени договори с почти всички застрахователни компании в страната, по които включително се извършват и консултации със специалистите от Центъра

Специалистът по офталмология д-р Евелина Персенска от УМБАЛ „Александровска“  ще извършва консултации в МЦ-Панагюрище всяка седмица. Прегледите са част от новият проект между двете лечебни заведения за сътрудничество в областта на навременната диагностика и лечение на очните болести.

Консултациите ще се извършат след предварително запазване на час, като графикът за месец март е:

  • 13 март (понеделник) – от 10:00 часа;
  • 20 март (понеделник) – от 10:00 часа;
  • 25 март (събота) – от 10:00 часа.

Д-р Eвелина Персенска е лекар в Клиниката по Очни болести на УМБАЛ „Александровска“. Тя се обръща към пациентите в региона с апел, че навременното и цялостно изследване на очите е от изключителна важност за опазването на зрението и качеството на живот. Ранното диагностициране е предпоставка за успешно лечение на очните заболявания и предотвратяване на слепота.

Сложните случаи, които д-р Персенска диагностицира, ще се консултират с екипа на проф. Александър Оскар – началник на Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Александровска“.

МЦ „Панагюрище“ има сключени договори с почти всички застрахователни компании в страната, по които включително се извършват и консултации със специалистите от Центъра.

Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581; 0878 286 553.