Сместување за роднини и придружници

Сместување за роднини и придружници

Панаѓуриште

Град Панаѓуриште нуди удобно сместување за пациентите на клиничка болница „Уни Хоспитал“, нивните посетители и придружници во следните хотелски комплекси:

Каменград Хотел & СПА

Спа хотел со четири ѕвездички со минерална вода. Гостите на локацијата можат да уживаат во богата термална зона, вклучувајќи разновидни сауни, избрани СПА услуги - класични масажи, егзотични и ресторативни терапии, главен ресторан, лоби бар и спортско игралиште. Хотелот се наоѓа во центарот на Панаѓуриште, на кратко пешачење од главните атракции.

Адреса:  ул."Павел Бобеков” 2
Телефон: +359 357 628 77
Мобилен: +359 879 801 901
Е-пошта: complex_kamengrad@abv.bg
Web: www.kamengrad.thracian-hoteliers.com
 
Парк хотел Асарел

Хотелот се наоѓа недалеку од градскиот парк Панаѓуриште. Тивката локација и комфорните услови за сместување се гаранција за целосна релаксација за време на вашиот престој во градот.

Адреса: ул."Кръстьо Гешанов" 7
Tелефон: +359 357 888 00
Mобилен: +359 876 808 808
Е-пошта: asarel@thracian-hoteliers.com
Web: www.asarel.thracian-hoteliers.com


Нашиот административен тим е во близок контакт со споменатите хотели и по пристигнувањето може да помогне за брзо сместување и престој според вашите барања и потреби.