20180223-13082220180223-13085220180223-135124

Най-новите тенденции и практики в естетичната и пластична хирургия бяха представени в „Уни Хоспитал” от д-р Христо Шипков

Хирургът поздрави екипа на лечебното заведение за добрите условия на работа, както и за високото ниво на хирургично оборудване и апаратура.

На 23 февруари д-р Христо Шипков изнесе лекция пред хирурзи от „Уни Хоспитал“. С помощта на презентация специалистът представи новостите в динамично развиващата се сфера на пластичната хирургия, като сподели част от своя опит, придружен с иновативните подходи, които се използват в международен мащаб.

Д-р Шипков представи илюстрации на методиката, използвана в реконструкцията на различни части на човешкото тяло и разказа за едни от най-интересните случаи в кариерата си.

Видният  пластичен хирург, който работи във втората по големина университетска клиника във Франция към университетската болница в град Лион, Франция, бе на специално посещение в „Уни Хоспитал”-Панагюрище. Поводът за визитата на изтъкнатият лекар бе покана на екипа специалисти, които работят в отделението по пластично-възстановителна и естетична хирургия на болницата– д-р Първан Войнов и д-р Регина Хатър. От 19 до 23 февруари специалистът извършваше консултативни прегледи в „Уни Хоспитал”.

Хирургът поздрави екипа на лечебното заведение за добрите условия на работа, както и за високото ниво на хирургично оборудване и апаратура.

Управителят на „Уни Хоспитал“ доц. д-р Силви Кирилов д.м. сподели, че визитата на известния хирург е голяма чест за болницата, а оценката за екипа и медицинската база – истинско признание.

Д-р Шипков ще посети отново болницата в края на март, като всяка негова визита ще бъде с различен акцент.