ОЧЕН ЛЕКАР ОТ УМБАЛ „АЛЕКСАНДРОВСКА“ ЩЕ КОНСУЛТИРА ПАЦИЕНТИ В „УНИ ХОСПИТАЛ“

ОЧЕН ЛЕКАР ОТ УМБАЛ „АЛЕКСАНДРОВСКА“ ЩЕ КОНСУЛТИРА ПАЦИЕНТИ В „УНИ ХОСПИТАЛ“

„Уни Хоспитал“ и УМБАЛ „Александровска“ ще си сътрудничат за опазване на очното здраве на жителите в региона

Специалистът по офталмология д-р Eвелина Персенска от УМБАЛ „Александровска“  ще извършва консултации в МЦ-Панагюрище всяка седмица. Прегледите са част от новият проект между двете лечебни заведения за сътрудничество в областта на навременната диагностика и лечение на очните болести. „Уни Хоспитал“ увеличава услугите към своите пациенти с привиличането на д-р Евелина Персенска в екипа си.

Консултациите ще се извършат след предварително запазване на час, като първата определена дата за удобство на жителите на Панагюрище и региона е 25 февруари, събота, от 11:00 часа.

Д-р Eвелина Персенска е лекар в Клиниката по Очни болести на УМБАЛ „Александровска“. Тя се обръща към пациентите в региона с апел, че навременното и цялостно изследване на очите е от изключителна важност за опазването на зрението и качеството на живот. Ранното диагностициране е предпоставка за успешно лечение на очните заболявания и предотвратяване на слепота.

Сложните случаи, които д-р Персенска диагностицира, ще се консултират с екипа на проф. Александър Оскар – началник на Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Александровска“.

МЦ „Панагюрище“ има сключени договори с почти всички застрахователни компании в страната, по които включително се извършват и консултации със специалистите от Центъра.

Телефон за предварително записване на час: 0357 88 581; 0878 286 553.