2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Германският онколог проф. Манеголд консултира десетки пациенти в „Уни Хоспитал“

Германският онколог проф. Манеголд консултира десетки пациенти в „Уни Хоспитал“ Германският онколог проф. Манеголд консултира десетки пациенти в „Уни Хоспитал“
Германският онколог проф. Манеголд консултира десетки пациенти в „Уни Хоспитал“

Проф. Манеголд и д-р Кръстева подчертаха, че в основата на успешния лечебен процес е ранното диагностициране и навременното и правилно определяне на лечебния план

Проф. Кристиян Манеголд -  член на борда на директорите на Международната асоциация за изследване на рака на белия дроб и професор към Интердисциплинарния онкологичен център в Хайделбергския университет, заедно с д-р Росица Кръстева, началник на отделението по медицинска онкология в МБАЛ „Уни Хоспитал“, консултираха десетки пациенти.

Проф. Манеголд и д-р Кръстева подчертаха, че в основата на успешния лечебен процес е ранното диагностициране и навременното и правилно определяне на лечебния план. Възможностите, които има съвременната медицинска онкология в България, са същите както и в другите страни по света. Тази констатация бе направена със задоволство от проф. Манеголд. 

През септември се планира следваща визита на проф. Манеголд в лечебното заведение в Панагюрище, за която ще бъде представена своевременна информация на пациентите, желаещи да проведат консултация.

За повече информация: 0357/88546