img-2386img-2407

Медицински сестри от Плевен се запознаха с модерното технологично оборудване и с високия професионализъм на специалистите от „Уни Хоспитал”

Болницата беше подготвила и подарък за гостите си – разходка из музеите и старинните къщи в град Панагюрище.

Главна медицинска сестра и няколко старши медицински сестри от УМБАЛ „Георги Странски“ в Плевен посетиха „Уни Хоспитал“, за да почерпят знания и опит в областта на онкологията.

По време на визитата си те разгледаха болницата и се запознаха отблизо с модерното технологично оборудване и с високия професионализъм на лекарите и сестрите в лечебното заведение, като акцент на обиколката беше Онкологичният център на „Уни Хоспитал“.

 

След като разгледаха болницата, гостите се събраха в Конферетната зала, където старшите медицински сестри на отделенията по Онкология, Нуклеарна медицина и Лъчелечение, заедно с фармацефти от болничната аптека, изнесоха презентации за пътя на лечение на онкоболния пациент.

В края на посещението си гостите от Плевен изразиха възхищението си от организацията на работа и условията за пациентите и персонала.

Благодаря на екипа на „Уни Хоспитал”, който ни предаде максимално много знания и опит. Изключително ми е приятно, че гостувахме тук, защото си заслужава да се види – модерна болница с високотехнологично оборудване, но без екипа, който работи тук, нямаше да е същото”, сподели гл. медицинска сестра от Плевен Ивайла Петкова., като благодари и на фирма за медицински изделия и консумативи „Браун”, с чиято помощ се осъществи срещата.

 

Болницата беше подготвила и подарък за гостите си – разходка из музеите и старинните къщи в град Панагюрище.