На 14 декември предстои откриването на МЦ „Уни Хоспитал“ София

На 14 декември предстои откриването на МЦ „Уни Хоспитал“ София

МБАЛ „Уни Хоспитал“ Ви кани на откриването на Медицински център „Уни Хоспитал“ – София на 14 декември 2023 г. от 11.00 ч. Адресът на амбулаторната клиника е на бул. Околовръстен път 27. За официалната церемония са поканени представители на здравните власти, дипломатическите мисии у нас, съсловни, браншови и пациентски организации.
Медицински център „Уни Хоспитал“ – София ще осигурява високоспециализирана извънболнична медицинска помощ. Екипът е от доказани в областта си специалисти с дългогодишна практика, а центърът разполага с апаратура от най-съвременен тип за профилактика, диагностика, лечение и извършване на високоспециализирани медицински дейности. МЦ „Уни Хоспитал“ – София ще отговори на нарасналия интерес на пациенти от чужбина към болницата в Панагюрище, с която ще изгради трайно и ефективно партньорство, за да се подобри и улесни достъпът им при пътуване за лечение в България.
Медицинският център ще оказва медицински услуги в следните специалности: Акушерство и гинекология, Съдова хирургия, Кардиология, Гастроентерология, Ендокринология и болести на обмяната, Хирургия, Медицинска онкология, Лъчелечение, Ортопедия и травматология, Пластично-възстановителна и естетична хирургия, Дерматология, Нервни болести, Анестезиология и интензивно лечение и Клинична лаборатория. „Уни Хоспитал“ София разполага с висококвалифициран екип, модерна апаратура, операционна зала, зона за възстановяване и най-съвременна база, проектирана за максималното удобство на пациентите.