r-shopov

Призът „Ти си нашето бъдеще“ получи д-р Тодор Шопов от МБАЛ „Уни Хоспитал“

Благодаря на всички лекари, от които съм се учил и продължавам да се уча, на екипа на Отделението на анестезиология и интензивно лечение в „Уни Хоспитал“ и на Вас за гласуваното доверие, сподели д-р Шопов.

На тържествена церемония, на 20 октомври, пет лекари получиха своите награди в традиционните категории „Лекар на годината 2022“ за област Пазарджик. Д-р Тодор Шопов, лекар в Отделението по анестезиология и интензивно лечение на МБАЛ „Уни Хоспитал“ получи признанието „Ти си нашето бъдеще 2022“ на Районната колегия на Българския лекарски съюз-Пазарджик от нейния председател д-р Васил Попов. Благодаря на всички лекари, от които съм се учил и продължавам да се уча, на екипа на Отделението на анестезиология и интензивно лечение в „Уни Хоспитал“ и на Вас за гласуваното доверие, сподели д-р Шопов.

Д-р Попов връчи на отличените  лекари  грамоти и почетен знак на БЛС – на д-р Запряна Иванова, невролог, избрана за „Лекар на годината 2022“, на д-р Елена Стоянова, специалист хематолог и вътрешни болести, избрана в категорията „Дългогодишна дейност в областта на медицината и активен принос в развитието на специалност“, на д-р Валентина Чолакова и д-р Муса Дурльов, хирург, избрани в категорията „Ти си нашето бъдеще“.

Специални поздрави и благодарности към представителите на лекарската гилдия в региона отправиха областният управител Трендафил Величков и директорът на районната здравноосигурителна каса г-жа Виолета Тодорова.

Д-р Тодор Шопов завършва медицина в Медицински университет, Пловдив през 2020 г. От март 2021 година е лекар-специализант в отделението по анестезиология и интензивно лечение. Част е от екипа, осъществил три донорски ситуации в лечебното заведение през 2021 година и началото на 2022 година.

От името на мениджърския екип на „Уни Хоспитал“ д-р Румяна Вълкова, директор „Административни дейности и човешки ресурси“, поздрави д-р Шопов за ентусиазма, професионализма и отдадеността му на пациентите.