Време е за венозна профилактика – безплатни профилактични прегледи при д-р Светослав Димитров в МЦ „Уни Хоспитал“- София

Време е за венозна профилактика – безплатни профилактични прегледи при д-р Светослав Димитров в МЦ „Уни Хоспитал“- София

Време е за венозна профилактика!  Запишете своя безплатен профилактичен преглед при съдовия ни специалист д-р Светослав Димитров като използвате on-line платформата на venite.bghttps://pregledi.venite.bg.
  • Безплатните консултациите ще се провеждат от д-р Димитров в два поредни дни – 17 и 18 Юни 2024 г., в Медицински център „Уни Хоспитал“ – София на адрес: гр. София, ул. „Околовръстен път“ 27.
Задължително е предварително да запазите час през платформата. За провеждане на безплатния профилактичен медицински преглед не се изисква представяне на документ. Ако сте правили предишни изследвания и прегледи, можете да носите резултатите.
Д-р Светослав Димитров и МЦ „Уни Хоспитал“ се включват и подкрепят кампанията „Вземи краката си в ръце активно“, която се провежда за шести път и има за цел превенция и по-добра осведоменост на обществото за хроничната венозна болест (ХВБ, разширени вени).
Кампанията поставя акцент върху ранното диагностициране и навременното лечение на заболяването, което е сред най-често срещаните в днешно време.