2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015

Целта на съвременното лечение на злокачествените заболявания е да бъде максимално персонализирано

Целта на съвременното лечение на злокачествените заболявания е да бъде максимално персонализирано Целта на съвременното лечение на злокачествените заболявания е да бъде максимално персонализирано
Целта на съвременното лечение на злокачествените заболявания е да бъде максимално персонализирано

Д-р Росица Кръстева гостува в "Духът на здравето"

За последните постижения в областта на медицината и лечението на онкологичните заболявания разказа д-р Росица Кръстева, началник на Онкологичния център и Отделението по медицинска онкология в МБАЛ „Уни Хоспитал“ в „Духът на здравето“ с д-р Неделя Щонова.

Целта на съвременното лечение на злокачествените заболявания е да бъде максимално персонализирано – търси се лекарството, което ще помогне конкретно на пациента по строго определен и специфичен начин за неговия тип тумор, подчерта д-р Кръстева.

В „Духът на здравето“ бе представена и вдъхновяващата лична история на Виктор Узунов – пациент на д-р Кръстева, който споделя, че човек трябва да е готов и да иска да се бори, да намери правилния лекар, който да му предпише правилното лечение и да му вярва.

Съвременното успешно лечение на рака в четвърти стадий са комбинираните методи – химиотерапия, таргетна терапия, имунотерапия, радиохирургия, обясни още д-р Кръстева.

Повече може да видите тук.